Dondurma, Pastacılık ve Çikolata Eğitimi
Romdo dondurma, pastacılık ve çikolata konularında detaylı eğitim desteği sunmaktadır. Romdo eğitimi ile sıfırdan kendi işletmenizi açarken hiçbir tecrübe eksiği yaşamassınız. Piyasadan usta aramak yerine kendi işletmenizin ustası olabilirsiniz.
Modern makinelerimiz ve donanımlı ustalarımız ile en yenilikçi üretim yöntemlerini size aktarıyoruz, girişiminizi yaparken 20 sene tecrübeli bir usta aramanıza gerek yok, kendi ürünlerinizi özgürce üretebilirsiniz…
Dondurma kursu
Dondurma üretimi eğitim konuları
- Dondurma ham maddeleri
- Dondurma üretim prosesleri
- Reçete hazırlama
- Dondurmada yağın önemi
- Dondurmada kullanılan şeker çeşitleri
- Doğal ürünler ile dondurma üretimi
- Dondurma iç yapısının güçlendirilmesi
- Dondurmaların çeşitlendirilmesi
- Meyve çeşidine göre reçete oluşturulması
- Stabilizatör ve emülgatörler
- İşçiliği minimuma indiren dondurma makineleri
- Dondurma sunumu
- Menü oluşturma
- Vitrinde dondurma dekorasyonu
- Taze üretim yöntemleri
Yeni imalathane kuran müşterilerimize eğitimlerimiz ücretsizdir