Pastacılık Dolum Makinesi
Romdo Dolum Dozajlama Makinesi ile
Hızlı, kolay ve pratik üretim yapın!
- Ekler, profiterol, kruvasan gibi ürünlerinizin iç dolgu enjeksiyonu
- Ekler ve profiterol pataşu hamuru dökümü
- Supangle, sütlaç ve muhallebi gibi ürünlerin kap dolumu
- Pastacılık ürün dekorasyonları ve şekillendirmeleri
- Otomatik veya manuel üretim imkanı
- Hacim ölçüm sistemi ile eşit porsiyonlama
- Tek dolum ve otomatik sürekli dolum seçenekleri
- Ayarlanabilir dolum miktarı ve akış hızı kontrolü
- Dolumlar arası bekleme süresi belirleme
- Program kaydedebilme özelliği
- Her pastacılık ürününe uygun farklı çıkış başlığı
- Damlama önleyici geri çekim fonksiyonu
- Otomatik arıza algılama sistemi
- Farklı hacimlerde dolum haznesi seçeneği
- Kıvamlı ürün çıkışlarına uygun dişli sistem
- Tezgah üstü kullanım kolaylığı
Romdo Dolum Makinesi ile üretebileceğiniz ürünler;
Ekler
Hem eşit boyutta ekler hamuru dökümü hem de ekleri kesmeden iç kreması enjekte edilebilir.
Profiterol
Profiterol iç kremasını eşit miktarda enjekte edebilir, profiterol toplarını tepsiye dökülebilir.
muhallebi & Sütlaç
Muhallebi kıvamındaki yarı sıvı ürünlerin hızlı pratik ve eşit miktarda dolumu yapılabilir.
Supangle
Kıvamlı çikolatalı ürünler hızlı bir şekilde porsiyonlanabilir.
Kruvasan
Farklı şekillerde kruvasanlara uygun farklı başlıklar ile dolum yapılabilmektedir.
Donut
Donut, Berliner gibi ürünlere uygun farklı başlıklar ile her ürüne eşit miktarda iç dolgu enjekte edilebilmektedir.
Browni
Browni gibi kek hamurları dökümü ister kaba ister hortumlu döküm tabancası ile tepsiye yapılabilmektedir.
Tart
Tart kreması ve dekorasyonu aynı makine ile yapılabilmektedir.